Sådan får du nemt dine data fra Endomondo til Loeberute

Opdatering d. 1/12 2020

Det er lige pt ikke muligt at benytte vores import, som er beskrevet nedenfor da Endomondo nu har lukket for adgang til data på den måde. Det er dog stadig muligt at hente sine data ned via dette link (kræver login). Gør endelig det allerede nu, så bliver det inden længe muligt at uploade den til loeberute, og så er alle dine data overført.
Vi er i gang med at lave indlæsning af den zip-fil man kan hente, og forventer at det er klar i løbet af et par dage. Opdateres...

Sådan gør du (Ikke muligt efter d. 1/1 2021)

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig som i dag bruger Endomondo, og som efter 31/12 2020 bliver nødt til at finde et alternativ. Vi har derfor arbejdet på at finde en løsning, som nu er klar.

Nu kan du nemt importere dine workouts direkte ind i Loeberute. Eneste du skal gøre er følgende:

Opret en bruger, logge ind og vælge Import. Defra guider vi dig igennem det nødvendige.

1. Logge ind

2.Vælge import

3. Sætte gang i import

Så har du dine data igen :)

Der er et enkelt lille men ...
Lige nu virker det for dig, som ikke har anvendt facebook som loginmetode. Hvis du har det, så hav lige lidt mere tålmodighed. Vi gør det muligt at indlæse den samlede fil med alle data, som er mulig at lave i endomondo. Se her hvordan du henter dine data ud af endomondo hvis du er logget ind med facebook. Link til endomondos guide

En sidste ting

Vi er som sagt meget overbeviste om at du vil føle dig hjemme i Loeberute. Hvis du savner et eller andet, eller der er noget du bare ikke mener du kan undvære, så tøv ikke med at smide os en mail på support@loeberute.dk eller skrive en PM på vores Facebook Messenger.

Hent vores Apps