Brugernavn:  
Kodeord:  

Løberute.dk udvikler sig hele tiden !

11.01.09

Så er den nye version af loeberute.dk kommet online – vi håber I vil tage rigtigt godt imod den.

Som den erfarne bruger forhåbentligt vil bemærke, så er layoutet blevet skiftet ud, og vi syntes selv, at det er blevet endnu bedre.
Derudover har vi tilføjet en række nye funktioner, der bør gøre det endnu lettere at anvende loeberute.dk. Herunder kan nævnes en ny ”opret bruger” funktion, ”hurtig menu”, optimeret opmåler, bedre overblik over sine ruter og nye redigeringsmuligheder for ruten.

Derforuden har vi tilføjet en række nye funktioner, som vi er meget glade for. Blandt andet har vi indført en række beregnere, som kan bruges til at beregne kondital, BMI, energi- og kalorieberegner og energiforbrug. Du kan bruge beregnerne til at få ”sat tal” på din kondition mm., men du kan også bruge den hvis du f. eks er i gang med en slankekur og vil holde styr på hvor meget du kan spise, og hvor meget du forbrænder på din motion. Vi har også udviklet en forside med et optimeret overblik for brugeren, der er logget ind - en personlig forside. På din personlige forside kan du se hvilke funktioner, der er til rådighed og du kan dermed hurtigt navigere rundt på loeberute.dk.
Sidst, men ikke mindst, så er det nu muligt at importere data fra et Garmin løbeur, og dermed få den rute du har løbet, lagt ind på din loeberute.dk-profil med det samme. Det er en funktion, som mange har efterspurgt, og vi håber den lever op til forventningerne.

Alt i alt syntes vi, at loeberute.dk er kommet rigtigt godt ind i det nye år, med mange spændende og nye tiltag, som vi håber vil komme vores brugere til gode.

God fornøjelse med motionen.
____________________________________________

04-04-2008

Der er i dag lagt en ny version af løbeute.dk online. Den største nyhed i denne opdatering er muligheden for at dele sine ruter med andre. Efter en rute er oprettet kan du på Mine ruter åbne ruten og markede den som delt.
Ønsker andre at benytte din rute, kan denne kopieres til ruteopmåleren og efterfølgende gemmes som sin egen. Ønsker man at rette lidt i ruten vil det også være muligt.

Det glæder mig at rigtig mange har oprettet sig som bruger! Det er min ambition ved næste opdatering at gøre denne del endnu bedre med kalorieberegner, statistik over løbene osv. Men i denne opdatering har jeg prioriteret at få oprettet nogle delte ruter. Derfor har jeg gjort det muligt at gemme en rute uden, at være oprettet som bruger. Jeg håber på, at vi dermed kan få oprettet en masse ruter der kan deles i blandt brugerne.

Ruteopmåleren er blevet forfinet på en række områder. Der er ændret lidt på ikonerne, og det er muligt at rette i ruten efter den er gemt.
Releasenotes siden er også en del af opdateringen, og rækker derfor ikke så langt tilbage ;-)

Håber I tager godt i mod opdateringen - finder i fejl eller uhensigtsmæssigheder, så send mig endelig en mailto:post@loeberute.dk

13-04-2008

Endnu en gang vælger vi at opdatere loeberute.dk. Som lovet ved sidste opdatering er fokus denne gang lagt på "Mine Ruter". Det er nu muligt at tilknytte flere løbeture til den samme rute. På den måde kan man ret hurtigt danne sig et overblik over hvordan ens udvikling er på lige præcis den rute.
Jeg ved det fra mig selv - det er typisk den samme tur man tager, og hvor hurtigt var det lige jeg løb sidst....

Håber I finder opdateringen brugbar - finder I fejl eller uhensigtsmæssigheder, så send mig endelig en mailto:post@loeberute.dk